Bel: +31 (0)413 - 310 425

Bedrijfsinformatie

Kunststofvijver.nl is onderdeel van Interplast Kunststofbewerking BV, een dynamische en flexibele organisatie die gespecialiseerd is in het bewerken van kunststof halffabricaten tot eindproducten.

KUNSTSTOFVIJVERS

Bij Interplast produceren we al ruim 20 jaar kunststofvijvers en kennen het product dan ook door en door. Met deze ervaring kunnen wij voor u de beste vijver produceren. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen de vijvers geheel naar uw wens. Hoge kwaliteit, onverwoestbaar en modern.

OVER INTERPLAST KUNSTSTOFBEWERKING BV

Interplast Kunststofbewerking BV is gespecialiseerd is in het bewerken van kunststof halffabricaten tot eindproducten. Wij denken daarin sterk klantgericht en zoeken continu samen naar de optimale oplossing.

Een belangrijke tak binnen Interplast is het bewerken van kunststof dat bestemd is voor vele industriële toepassingen. Daarbij maken we gebruik van de volgende technieken: (CNC)frezen, boren, zagen, buigen, zetten, diverse lastechnieken, lijmen en polijsten. Een greep uit de kunststoffen die wij bewerken zijn: HdPE, HmPE, PP, PVC, POM, PTFE, PMMA, PC en PET.

Het merendeel wordt gebruikt als onderdeel in een grote diversiteit aan machines die hun weg vinden in de chemische-, galvano-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Ook de grond-, weg- en waterbouw is een zeer grote afnemer van onze kunststofproducten.

Naast machineonderdelen maken wij ook constructiewerk uit kunststof, zoals tanks en bakken (chemicaliën opslag, olieopvangbakken, lekbakken, watertanks, luchtwassers). Het voordeel van kunststof t.o.v. andere materialen is de chemische resistentie. De benodigde sterkte wordt door ons berekend en wij kiezen het meest geschikte materiaal.

Meer weten over Interplast? Bekijk dan www.interplast-veghel.nl.