UW KEUZE: MAATWERK OF STANDAARD

Naast ons zeer uitgebreid programma standaard rechthoekige vijvers kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder gewenste vorm en afmeting. De rechthoekige vijverbakken worden geproduceerd van het onverwoestbare HdPE materiaal van maarliefs 10 mm dik. Neem contact op voor de mogelijkheden van een rechthoekige vijverbak in uw eigen tuin.
Bekijk onze producten »

GEMAKKELIJK, KANT EN KLAAR

Klik hier en bekijk referenties »

HOGE KWALITEIT VIJVERS

Meer dan 15 jaar ervaring in productie rechthoekige vijvers
Materiaal HdPE met een dikte van 10 mm
Vlakke bodem voor ideale drukverdeling
Hoogwaardige kwaliteit met zeer lange levensduur
In bijna elke gewenste vorm te leveren
UV en OZON bestendig materiaal
De rechthoekige vijver is verhuisbaar

Rechthoekige vijver

Een rechthoekige vijver wordt vrijwel altijd gebruikt om de zichtlijn in een strakke moderne tuin te benadrukken. Een lange vijver kan een tuin immers dieper laten lijken. En wanneer een tuin breed is, dan kan de lange vijver die breedte juist doorbreken. Kortom, u kunt met een rechthoekige vijver aanleggen het aanzicht én de ruimtebeleving in uw tuin aanzienlijk verfraaien.
Meer informatie? Offerte aanvraag Meer informatie of offerte aanvraag? U ontvang zo spoedig mogelijk een reactie.

Interplast Veghel - Kunststofvijvers.nl

Rechthoekige vijver in uw tuin

Modern
Heeft u een moderne woning, dan is de kans groot dat u een rechthoekige vijver wilt. Deze past namelijk qua vorm perfect bij de strakke, nieuwere woningen van de afgelopen jaren. Deze rechthoekige vijverbak (of, zoals u wilt, rechthoekige vijverbakken) past precies in een moderne tuin.

De keuze is daarom niet moeilijk. Maar waar moet u allemaal op letten bij de aanleg van rechthoekige vijvers? En kunt u dat wel allemaal zelf? Wij helpen u graag, en kijken samen met u naar de problemen en natuurlijk ook de oplossingen. Wij hebben hier alvast het een en ander op een rij gezet voor uw vijverbak. Rechthoekig is simpel, maar u moet bij een paar dingen even stilstaan.

Plaatsing
De eerste stap is het bepalen van een goede formaat en een goede plaats voor de rechthoekige vijver in uw tuin. Het ontwerp, de grootte en de plaatsing van de rechthoekige vijver zijn namelijk sterk afhankelijk van de beschikbare ruimte. Een vanzelfsprekendheid misschien, maar het kan geen kwaad hier even goed bij stil te staan.

Wilt u veel planten in uw vijverbak rechthoek, of juist een bepaald soort vis, dan dient u met een aantal dingen rekening te houden. Zoals gebouwen en beplanting, in verband met bijvoorbeeld schaduw, worteldoorgroei en fundering. Wij kunnen u hier vanzelfsprekend in adviseren.

Prijzen rechthoekige vijver
Aan alle eisen die komen kijken bij een rechthoekige vijverbak maken, hangt natuurlijk een prijskaartje: de vijverbak rechthoek prijs / kunststof vijver kosten. En het is logisch, maar… hoe groter de rechthoekige vijver, hoe duurder de rechthoekige vijver. Het beschikbare budget voor de rechthoekige vijverbak is vanzelfsprekend iets heel persoonlijks, maar wij helpen u graag bij elke keuze.

Rechthoekige vijver prijs / meer informatie / offerte aanvraag

Heeft u vragen over de kosten van een rechthoekige, of wilt u graag een gerichte offerte voor uw situatie ontvangen?
Vul dan alstublieft het contactformulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.
Meer informatie? Offerte aanvraag