VIJVERBAK KOPEN: MAATWERK OF STANDAARD

Naast ons zeer uitgebreid programma standaard vijverbakken kunnen wij voor u bijna iedere gewenste afmeting en vorm produceren. Uw vijverbak wordt geproduceerd van het onverwoestbare materiaal HdPE (High Density Poly Ethyleen) met een dikte van maar liefst 10 mm!
Bekijk onze producten »

GEMAKKELIJK, KANT EN KLAAR

Klik hier en bekijk referenties »

VIJVERBAK VAN HOGE KWALITEIT

Meer dan 15 jaar ervaring in vijverbak productie
Materiaal HdPE met een dikte van 10 mm
Vlakke bodem voor ideale drukverdeling
Hoogwaardige kwaliteit met zeer lange levensduur
In bijna elke gewenste vorm te leveren
UV en OZON bestendig materiaal
Een vijverbak is verhuisbaar

Vijverbak op maat en standaard

Als u eenvoudig een mooie vijver in uw tuin wilt, komt u al snel uit bij een vijver bak. Uiteraard vindt u bij ons een vijverbak in allerlei soorten en maten: voorgevormde vijvers van polyester en polyethyleen, stuk voor stuk eenvoudig te plaatsen.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van een vijverbak bij u in de tuin.

Meer informatie? Offerte aanvraag Meer informatie of offerte aanvraag? U ontvang zo spoedig mogelijk een reactie.

Interplast Veghel - Kunststofvijvers.nl

Vijverbak: Slim en snel

Diepte
Een vijverbak is er voor de sier, maar ook om vissen in te houden. In beide gevallen moet u bij aankoop rekening houden met de diepte. Een vijverbak kunnen meerdere beplantingsniveaus hebben. Dit wil zeggen dat in de vijverbak de planten op verschillende waterdieptes geplant kunnen worden. Dit is handig, want niet alle vijverplanten moeten even diep in het water staan. Of u nu een vijverbak rond of een vierkante vijverbak wilt, bij ons slaagt u altijd in het vijverbak kopen.

Custom-made vijverbak
Heeft u een speciale wens wat betreft uw vijver bak, dan hebben wij een oplossing: zelf uw vijverbak laten maken. U krijgt dan dus een vijverbak op maat. Dat doen we geheel in samenwerking: u het idee, wij de uitvoering!

Voordelen van een vijver bak
Wilt u een vijverbak kopen maar weet u niet zo goed wat de voordelen hiervan zijn? Dan leggen we dat hier uit. Er zijn heel wat voordelen aan een vijverbak kopen. Ze zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, die milieuvriendelijk zijn en goed voor dier en plant. Daarnaast is een vijverbak eenvoudige in te bouwen. Dat wil zeggen: u graaft een gat, en een dag later kunnen we de vijver al plaatsen. Een bijkomend voordeel is dat uw tuin niet weken achtereen een puinhoop is.

Onze vijverbakken zijn vorstbestendig en bestendig tegen UV-stralen, en zijn de ideale omgeving voor een goed functionerend biologisch evenwicht. Dit komt door de optimale afstemming van breedte, lengte en diepte. Daarnaast is de vijverbak ook nog eens makkelijk te verplaatsen. Dus mocht u naar een andere woning gaan dan kunt u uw eigen vijverbak meenemen.

Welke vorm vijverbak voor uw tuin?
De vorm van een vijver bak is bepalend voor uw tuin. Heeft u een strakke tuin dan kunt u kiezen voor een strakke vorm. In principe zijn vrijwel alle vormen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een ronde vijverbak, rechthoekige vijver, vijverbak vierkant of gewoon een vijverbak op maat etc. Wij adviseren u graag met het bepalen van de vorm van de vijverbak voor uw tuin.

Vijverbak prijs?
Omdat de vijverbak al gemaakt is, krijgt u een duidelijk overzicht van de prijs per model. Natuurlijk geldt: hoe groter de vijverbak is, des te duurder. Budget is uiteraard zeer persoonlijk. Maar we helpen u graag bij het bepalen van de juiste keuze. Ook voor een vijverbak op maat geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden. Samen met u bespreken we wat uw wensen en situatie zijn. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u de vijverbak kosten vertellen.

Vijverbak prijs / meer informatie / offerte aanvraag

Wilt u een vijverbak kopen en heeft u vragen over de kosten van de koi vijver / karper vijver. Of wilt u graag een gerichte offerte voor uw situatie ontvangen?
Vul dan alstublieft het contactformulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.
Meer informatie? Offerte aanvraag